Annorlunda Tankegångar

Som en person med konsentrationssvårigheter har jag svårt att hålla mig fokuserad och det händer lätt att mina tankar faller på drift...ganska långt på drift...man skulle nog kunna säga att de kör helt vilse. (o.0)

Jag vet inte om andra personer hamnar i den situationen ofta men det e många gånger som jag i ett nervöst och näst intill galet småfniss tänker att "Oh lord, where did that come from??!" (>.<)

För att förklara, utan att låta helt kvatt galen, hur mina tankegånar går har jag två ganska färska exempel på hur saker och ting kan gå snett...ganska  mycket snett...eller helt ot fanders jäkla skit snett.

Exempel 1.
(sanna och jag är på väg hem gåendes från gränby och färgen guld kommer upp och saras tankegång går som följande.)
Guld e en fin färg - Brun skulle man kunna säga är en gammal rostig guld - Och svart är ju en gammal rostig brun vilket betyder att svart är guld. - På tal om svart så är ju rymden svart. - Och om en stjärna imploderar blir den svart och stjärnan blir kompakt som fan och liten som en fotboll. - HA! fotbollar i rymden....
(Sara ser nu framför sig fotbollar som åker ute i rymden, hon småflinar för sig själv samtidigt som hon ser sig ut över Gränbyparken...SHIT!!! Hon är ju mitt i en konversation!!!! Hur slingrar man sig ut ur denna..??? (T.T)
Det gör hon inte utan hon bestämmer sig för att ta bort alla tvivel hos sin syster om att hon e skvatt galen...ja..jag berättade sanningen om vad jag tänkte.)

Exempel 2.
(En kortare variant som jag låg och fnulade på innan jag skulle somna)
Transformers är en bra film - Det är rymdvarelser - I rymden finns planeter och de har gravitation - Allt har gravitation!! till och med jag!!. ( Dock drar jag inte åt mig 9 planeter och skapar mig ett eget solsystem...jag nöjer mig med några väldigt slemmiga killar som kretsar runt. Och en å annan dammtuss.(>.<)  Sedan vandrar Tankarna bort på bilden av en gigantisk sara som flyter runt i universum...med sitt eget sarasystem runtkretsandes.)


I Wonder If GOD went thru the same confused state before he created someting awsome...like strawberries or SourCream chips... (<.<)


RSS 2.0