Drömmar i kina.

Första drömmen och här kommer den:

Jag sitter i en skåpbil och ser på hur min kompis går fram och tillbaka ur en affär med kartonger utan att fråga så vet jag vad det är i dom. Pengar...MASSOR av pengar. Ja, han håller på att råna affären och jag sitter i flyktbilen och inte gör så mkt alls faktiskt. När polisen kommer så är det inte att vi åker där ifrån utan vi stannar kvar och när de frågar.

-"vad försigår här då?"
så svarar vi nonchalant att vi håller på att råna affären. (^^)

Inte mkt mer action än så men polisen lyckas övertyga oss om att iaf lämna tillbaka lite utav det vi tagit och så kör vi vidare. Med sidodörren öppen säger jag till chaffören att jag ska hoppa på en bil som kör bredvid oss med ett hål i taket.  Men jag hinner inte det för helt plötsligt så sitter jag i en buss i kina med gruppen jag var med i våras.  
Vi är på en marknad och det är här som det skumma i drömmen börjar på riktigt.
vi går runt och tittar och de första stånden har en massor utav frukt blandannat "frukost mandariner" som gick att hyvla och cocos i klasar.
Den som står och säljer frukten är en svensk...
På andra sidan ståndet finn Lichi och det var det jag letade efter, men försäljaren avrådde mig från att köpa dem, de var gamla. Men jag ville ha dem ändå, fast jag köpte bara två st. Försäljaren sa att det kostade en HEL...
                                    (Och det är här det ballar ut totalt) (<.<)
-"Okej".. säger jag och gräver i fickan och tar fram en skalad vindruva och ger henne. 
 Hon tar den stoppar den i en micro och kollar på den, kollar på mig och säger...-"det saknas fem." Jag börjar rota i fickan igen och ger henne en 50-krona.
 Jag får tillbaka mina pengar och går vidare till ett musikstånd där även han är svensk??? va??? 
När jag kollar runt så har alla stånd en svensk och en kines.  Mannen i ståndet börjar spela på en flöjt och säger att han ska starta ett eget band som skulle heta nått på latin.

Och här vaknar jag kl 14:00 och tänker att jag är sugen på pannkakor.. (^^)

ett HETT tips..

Kl...alldeles för tidigt, på min lediga dag, i går så ringde min mobil och jag svarade (duh!) mycket dumt...det var självklart jobbet som ringde och undrade om jag kunde jobba under lunchen, jag menar..vilken annan skulle ringa kl...tidigt på morgonen <.<
Med deras otroliga övertalningsförmåga och det faktum att jag fortfarande halvsov gjorde att jag svarade ja...mycket dumt gjort...

Väl på jobbet skulle jag byta om då nästa lilla incedent inträffade, jag blev enormt chockad när jag tog av mig min tröja och inser att jag har glömt att sätta på mig någon BH...WHAT!?!??! VEM glömmer nått sånt?? vem??...
(detta har dock hänt en gång förut då jag råkade gå till skolan utan att sätta på mig min kjol...jag är glad att jag hade en kappa så att det inte syntes >.<)
Redan i detta skede kände jag att jag borde kräla mig hemmåt, jag borde egentligen inte lämnat sängen överhuvud taget..mycket dumt gjort.

Jobbpasset fortsatte i sin misär av att tappa burgare på golvet och få jobbiga gäster men kronan på verket var att bara en halvtimme innan jag slutade så nådde jag piken av min idioti. Vi ångar vårat bröd till fisken och det var en fisk beställd så sagt och gjort så stoppade jag in brödet i steamern och satte på tiden med bara en två sekunder kvar tänker jag:

"Vad skulle hända om jag lyfter på handtaget såhär??"

I CURSE MY STUPIDITY! självklart väller det ut ånga och jag bränner mig...förstå mig sen när jag går till kontoret för att få salva och måste förklara att jag har lyckats steama mig själv(T.T)

What in the world was i thinking weaking up that day...


Klara, färdiga... BLOGGA!!

Tjohoooo!!
Ja nu är jag oxå här som en annan svensson!
och vad gör jag här, folk (som själva inte har blogg) har suckat mig i ansiktet och bara..."jaha..du med."

MAHAHAHAHAHA! JODÅ! jag med är här med mitt tangentbord redo för att blogga, precis som alla andra fast det blir lite annrolunda än vad de tror att jag ska skriva. Jag tänkter inte vara en sån där tråkig person som inte skriver en enda vettig grej som inte tillför världen nått annat en att skapa ett billigare sätt att somna på än sömnpiller. Jag kommer kanske inte skiva något så fantastiskt jag heller och ni kommer nog mycket möjligt kunna leva vidare utan att fortsätta läsa..men jag kommer iaf inte heller skriva om vad jag åt till frukost (om det förstås var fruktansvärt intressant och konstig) eller vad jag tittat på för film (om det förstås inte är, precis som det första alternativet, värt att nämna)
 
Det jag KOMMER att skriva om är:
Nr1: Konstiga saker som jag drömt om.
Nr2: Konstiga saker som jag tänkt
Nr3: Konstiga saker som jag gjort.

Om det inte bringar fram ett WTF!? , MY GOD! WHY!?  eller ett "Hur tänkte du nu?"så kommer det troligtvis inte heller hamna med i bloggen....so..whats going on in the mindofsara? who bloody know's...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0